Behandling

Kroppen husker det liv, vi har levet

ManuVision betyder at se med hænderne, og en ManuVision-behandling er kropsterapi, og kropsterapi er en vej ind til dig og alt det, du rummer – gennem kroppen. For kroppen husker det liv, vi har levet.

Så uanset om du kommer med fysiske symptomer, mentalt støj eller et følelsesregister, der er ved at sprænge, så arbejder vi med det gennem kroppen.

Behandlingen er ikke en fast størrelse. Den afhænger af dig. Vi er alle sammen forskellige, og vi skal behandles forskelligt. Derfor gør jeg mig umage med at finde frem til, hvad du har brug for. De fleste af os er blinde for, hvad vi egentlig behøver. Hvor det er, vi står i vejen for os selv. Vi har brug for andre til at vise os det. Det er det, der sker i behandlingen.

Krop, sind og følelser

Vi har en tendens til at tro, at vi mennesker er komplicerede, men i virkeligheden er det rimelig enkelt. Vi består grundlæggende af krop, sind og følelser. Og de tre elementer hænger sammen. Så i behandlingen arbejder vi med alle tre på én gang; kroppen, tankerne og følelserne.

ManuVision Behandler & Træner Sara Søgaard Pedersen | Bernhard Bangs Allé 25 2000 Frederiksberg | +45 30 48 87 76 | sara@kroppenhusker.dk