Skiltetekst Louisiana Museum of Modern Art 2014:

Jeg har brug for en pause til at vælge,
hvilken vej jeg skal gå

 

Pausen er vigtig. Sådan er det i musikken, hvor pausen både bryder og binder tonerne sammen. Sådan er det i åndedrættet, hvor det eneste tidspunkt, kroppen er i hvile er mellem udåndingen og den næste indånding. Lige dér er der helt ro. Og sådan er det også i livet, hvor pausen giver dig mulig for at møde dig selv. Hver dag og hele tiden har du mulighed for at opleve pausen.

Vi misser den bare tit; pausen. Vi har travlt med at komme videre, væk fra den. Særligt når vi er i en situation, hvor noget holder os tilbage, mens noget andet i os bare vil fremad. De to kræfter hiver os i hver sin retning. Det sker hele tiden, uden vi nødvendigvis lægger mærke til det. I virkeligheden er det når, vi stiller os lige midt i imellem de to, i pausen, dér hvor der er helt ro, at noget nyt kan opstå, at en ny vej kan vise sig.

Det er det, jeg har søgt og stadig søger med ManuVision. Både for mig selv og dem, jeg behandler. ManuVision-behandlingen er pausen eller muligheden for pausen.

Mit navn er Sara Søgaard Pedersen. Jeg er født i 1980, uddannet ManuVision Behandler & Træner og har behandlet siden 2012.

Ved siden af min behandlerpraksis arbejder jeg som strategikonsulent både for virksomheder i Danmark og i udlandet. Jeg har en baggrund inden for marketing og salg og en uddannelse i medier og journalistik. Det lyder som noget helt andet end behandlingen, og det er det også, men der er også en fællesnævner, og det er relationen. Relationen til dig selv og relationen til de mennesker, du arbejder med.

ManuVision Behandler & Træner Sara Søgaard Pedersen | Bernhard Bangs Allé 25 2000 Frederiksberg | +45 30 48 87 76 | sara@kroppenhusker.dk